اخبار و اعلانات

برگزیده شدن یکی از مقالات نشریه در شانزدهمین دوره جشنواره نقد کتاب

آیین اختتامیه شانزدهمین دوره جشنواره نقد کتاب عصر روز ۲۴ آذرماه با حضور نیکنام حسینی‌پور، مدیرعامل خانه کتاب و جمعی از اهالی فرهنگ و پژوهش در سرای کتاب برگزار شد. هیئت داوران این دوره از جشنواره در حوزه فلسفه، کلام و عرفان،  مقاله «آسیب‌شناسی کتاب درسی مبانی عرفان نظری با رویکرد تحلیل محتوا و روش»، نوشته محمدرضا ارشادی‌نیا که در شماره 42( بهار و تابستان 1397) در نشریه پژوهش و نگارش کتب دانشگاهی به چاپ رسیده است را به عنوان اثر شایسته تقدیر انتخاب کردند.

مطالعه بیشتر

تقدیر از نشریه «پژوهش و نگارش کتب دانشگاهی» در جشنواره نقد کتاب

دوفصلنامه «پژوهش و نگارش کتب دانشگاهی» وابسته به سازمان «سمت»، به عنوان نشریه شایسته تقدیر پانزدهمین دوره جشنواره نقد کتاب برگزیده شد. در بخش نخست و ویژه پانزدهمین دوره جشنواره نقد کتاب که دوشنبه (1 بهمن‌ماه) در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، دوفصلنامه «نگارش و پژوهش کتب دانشگاهی»، وابسته به پژوهشکده تحقیق و توسعه «سمت»، به عنوان نشریه شایسته تقدیر انتخاب شد.

مطالعه بیشتر